Manager Operations - Gameren, Nederland

FUNCTIEPROFIEL

ISO Group

Manager Operations

Standplaats: Gameren

 

1. ORGANISATIE
ISO Group is als familiebedrijf in 2002 gestart en uitgegroeid tot marktleider (wereldwijd) in de toelevering van automatiseringsoplossingen voor de bedekte tuinbouw door de inzet van hoogwaardige technische kennis. De focus ligt op langetermijnrelaties door het blijven ontwikkelen van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service. Op deze manier wordt er gezorgd voor een hoge efficiency en meer uniforme kwaliteit van de producten.
Naar de website: https://iso-group.nl 

 

2. PROFIEL
Voor de verdere ontwikkeling van de sterk groeiende organisatie zijn we op zoek naar een gedreven Manager Operations. U bent sparringpartner voor de directie en de hoofden van de diverse afdelingen. Uw rol is veelzijdig en uitdagend. U heeft oog voor de korte termijn en ziet toe op de uitvoer van taken, planning en organisatie. Om goed te functioneren in deze uitdagende rol is het van belang dat u praktisch bent ingesteld en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

 

3. TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als Manager Operations bent u sterk in het managen van processen en geeft u leiding aan de diverse afdelingshoofden. U bent goed in staat om grip te krijgen en te houden op de projecten, middelen en
tijd.
Samen met de afdelingshoofden ziet u toe op een effectieve planning van taken en organisatie van werkzaamheden. Daarnaast stelt u samen met de directie begrotingen op, bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het werk en overlegt met de diverse afdelingshoofden.

Het is duidelijk dat u voor een rol als deze, kundig, gedreven, enthousiasmerend en resultaatgericht moet zijn. Wij zoeken iemand die naast ervaring een organisatie weet mee te krijgen en gaat voor het maximale resultaat. Iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft als Manager Operations en hier nog dagelijks voldoening uit haalt.

 • U bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het gehele proces binnen de projectenorganisatie met als doel de gestelde doelstellingen te behalen.
 • U instrueert, leidt en begeleidt de afdelingshoofden van de afdelingen engineering, productie, service, verspaning en organisatorisch voor de afdelingen verkoop en ontwikkeling, totaal ruim 40 medewerkers.
 • U bepaalt (mede) de doelstellingen van de organisatie, in samenspraak met de directie.
 • U leidt de functioneringsgesprekken in samenwerking met de afdelingshoofden.
 • U overlegt en onderhoudt het contact met de diverse afdelingen.
 • U geeft invulling aan mogelijke veranderingsprocessen.
 • U ziet toe op de planning en coördinatie van de werkzaamheden en houdt toezicht op de voortgang en de kwaliteit ervan.
 • U bepaalt (mede) de doelen, strategieën en het beleid binnen de verschillende afdelingen.
 • U draagt bij aan de optimalisering van zaken als planning, logistiek en supply-chain.
 • U bewaakt de realisatie van de begrotingen.
 • U overlegt met- en rapporteert aan de directie.

 

4. COMPETENTIES EN PERSOONLIJKE KWALITEITEN
U beschikt minimaal over een HBO+ werk- en denkniveau opgedaan door bij voorkeur een afgeronde en relevante opleiding. Daarnaast heeft u kennis en ervaring passend bij een organisatie die klanten
bedient met een hoogwaardig technisch product. U verdiept zich in de business van het bedrijf waardoor u een goede sparringpartner bent voor de collega’s op de diverse afdelingen en voor de directie.

Denk hierbij aan de volgende aspecten voor een succesvolle invulling van de functie:

 • U zet mensen in hun kracht, legt taken en verantwoordelijkheden daar waar ze horen en bent
  een ‘mensen-mens’.
 • U staat dicht bij de werkvloer en u voelt zich thuis binnen een bedrijf met een praktisch ingestelde en informele bedrijfscultuur.
 • U bent goed op de hoogte van wat er binnen het bedrijf speelt en anticipeert hierop door ‘Management by Walking Around’.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en zorgt voor een goede afstemming en communicatie en hebt overtuigingskracht.
 • U bent daadkrachtig en gedreven en zorgt voor een omgeving waarin iedereen de resultaten kan behalen waarbij u stuurt op hoofdlijnen.
 • U kunt denken in processen en hebt inzicht in het verloop van de processen.
 • U combineert de strategische visie op kwaliteit met een hands-on mentaliteit.
 • U bent kritisch op uw werk en dat van anderen, accuraat en pikt zaken snel op.
 • U bent een natuurlijk ‘verbinder’, wekt vertrouwen, bent open, eerlijk en transparant.
 • U heeft affiniteit met ERP systemen.

 

5. ISO GROUP BIEDT U
Dienstverband: fulltime 40 uur per week;
Arbeidsvoorwaarden: goede passende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij een functie van dit niveau binnen een groeiende organisatie.

U krijgt de gelegenheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van ISO Group. Daarmee geeft u ook verder vorm aan uw eigen ontwikkeling binnen een prachtig bedrijf wat
u volop kansen en ruimte biedt.
Een Pre-employment screening, referentie-onderzoek en assessment maken deel uit van de procedure.

 

CONTACT
Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Henk Fioole
06-1536 5800 / henk.fioole@beljonwesterterp.nl 

 

 

 

 


© FreshPlaza.com 2019

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber