Announcements

Job Offers

Specials more

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

(Senior) Kwaliteitscontroleur

Bakker Barendrecht is een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 700 medewerkers in Nederland doen ze er alles aan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Naast de toewijding aan kwaliteit en service, zijn werkplezier en een praktijkgerichte visie de voornaamste redenen van het succes van Bakker Barendrecht.

Door een ontwikkeling bij de klant gaat Bakker Barendrecht vanaf eind november een vestiging in België openen. Dit bedrijf heet Bakker Belgium NV en is bedoeld om de klant in Belgie optimaal te kunnen bedienen. Vanuit de locatie in Boom zullen de commerciële, logistieke, kwaliteit en operationele activiteiten worden uitgevoerd voor België.

Bakker Barendrecht is onderdeel van Greenyard. Greenyard is een wereldwijde marktleider in verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten en logistieke diensten voor verse producten.

Voor het nieuwe Kwaliteitsteam in Boom zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste (Senior) Kwaliteitscontroleur!

(Senior) Kwaliteitscontroleur

Boom (België)


Functie

Uitdagende functie met afwisselende taken en verantwoordelijkheden

 • Je houdt je bezig met de kwaliteitscontroles van groenten en fruit.
 • Je controleert alle in- en uitgaande producten.
 • Je houdt tijdens het verpakkingsproces de kwaliteit van de producten in de gaten.
 • Je voert houdbaarheidsmetingen en smaaktesten uit.
 • Je verwerkt je bevindingen in het kwaliteitssysteem.
 •  Je begeleidt de controleurs van de toezichthouders.

 

Profiel

Proactieve hands-on professional met een hart voor kwaliteit en een passie voor groente en fruit!

Functie-eisen:

 • Diploma Secundair Onderwijs.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Affiniteit met AGF.
 • Goede beheersing van de Nederlandse e/o Franse taal in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een plus.
 • Bereidheid tot het werken in wisselende dagdiensten.

Competenties:

 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Overtuigingskracht en initiatief durven nemen.

 

Standplaats

Bakker Belgium NV bevindt zich op het bedrijventerrein in Boom en is goed bereikbaar vanaf de A12 tussen Antwerpen en Brussel.


Aanbod

Naast een fijne werksfeer in een informeel bedrijf, biedt Bakker Belgium NV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke- en loopbaanontwikkeling.


Reageren

Bakker Belgium NV heeft de Werving en Selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Esther Schudel op +32 468 125 753 of  +31 6 22468811 of esther@freshrecruitment.com.

Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op de website van Bakker Barendrecht. Online testen maken onderdeel uit van de procedure.

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA/QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.


© FreshPlaza.com 2019

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber