International Business Developer Indoor Farming


 

 

 

 

International Business Developer Indoor Farming

 

Bij TTA dromen we van een wereld waarin genoeg én gezond eten beschikbaar is voor iedereen. Wij dragen hieraan bij door hoogwaardige innovatieve apparatuur te ontwikkelen voor het automatiseren van het productieproces van groenten. Met een toegewijd team en een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar én bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je onze passie voor automatisering en ben je een zakelijke pionier met affiniteit in new business? Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van International Business Developer Indoor Farming. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?  

 

De uitdaging
Als ondernemende en internationaal georiënteerde Business Developer neem je verantwoordelijkheid voor het uitbouwen van de huidige afzet en ga je nieuwe kansen en afzetmarkten binnen de wereldwijde Indoor Farming sector herkennen en benutten. Daarbij houd je de trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten zodat je in staat bent om nieuwe kansen te ontdekken en om te zetten in business mogelijkheden. Je taken en verantwoordelijkheden zijn

 • Genereren van nieuwe leads en potentiële afnemers
 • Uitbreiden van het klantportfolio
 • Identificeren van nieuwe kansen en afzetmarkten
 • Spotten van markttrends (en vertalen hiervan naar nieuwe proposities)
 • Promoten van de salesactiviteiten op klantniveau en/of regionaal niveau
 • Voorbereiden van nieuwe proposities
 • Opstellen van strategie om nieuwe markten te benaderen
 • Bijdrage aan concrete salesplannen voor de beoogde afzetmarkt(en)
 • Samenwerken met andere leveranciers in de waardeketen

 

Onze wensen:
Je hebt minimaal een afgeronde commerciële hbo-opleiding of ervaring en je hebt kennis van internationaal zakendoen in de Agrarische Sector. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkwaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, kennis van een ERP systeem is een pré. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B en bereid om te reizen.

Als persoon ben je een gedreven netwerker die met succes nieuwe business, kansen en partnerships creëert en conceptmatig kan denken. Verder ben jij cijfermatig sterk onderlegd, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je resultaatgericht ingesteld.

 

Wij bieden jou:

 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een internationaal familiebedrijf;
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie met een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur een e-mail met je CV naar info@tta.eu  of bel 0184 69 11 05.

 

 


Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber