Announcements

Job Offers

Specials more

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika - Bleiswijk

 

 

 

 

Creëer jij kansen voor onze klanten en jezelf in een innovatieve, duurzame en internationale omgeving?

Waan je in de kleurrijke wereld van eigentijdse anthuriums. Een jarenlange focus op innovatieve en duurzame ontwikkeling van deze productgroep heeft geleid tot een grote variatie in kleurrijke rassen. Door jouw passie voor anthurium zorg jij dat onze rassen goed vertegenwoordigd zijn op de Midden- en Zuid-Amerikaanse markt.

 

Anthura zoekt een

 

ACCOUNTMANAGER MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA

 

Over Anthura

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met onze genetica, jonge planten en expertise leveren wij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame en renderende keten en maken hiermee de wereld mooier voor huidige en toekomstige generaties. Met vestigingen in Duitsland, China en Noord-Macedonië is er ingezet op een internationale productie-infrastructuur met borging van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

 

Hoe ga jij ons helpen?

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en bijbehorend rendement. Met behulp van jouw jaarplan volg jij de prognoses, jouw strategie en voorgenomen acties op. Jij bezoekt de klanten in Midden- en Zuid-Amerika en adviseert ze over ons assortiment en de teelt. Doordat jij jouw klanten voorziet van de juiste kennis en productinformatie, weet jij de positie van Anthura bij bestaande klanten te versterken. Door jouw commerciële inzicht weet jij tevens nieuwe klanten te werven en met hen een goede relatie op te bouwen. In samenwerking met de verkoop binnendienst zorg jij dat de juiste offertes en contracten opgesteld worden en de contractafspraken en betalingscondities nageleefd worden. Verder ben jij de sparringpartner die in staat is om meerwaarde te creëren in de gehele keten.

 

Met jouw talenten…

heb jij oog voor commerciële kansen in de markt, sta je sterk in jouw schoenen en breng jij van nature een zekere overtuigingskracht mee. Verder ben jij een enthousiaste teamspeler die op een verbindende manier samenwerkt, overzicht houdt en in staat het werk goed te organiseren.

 

Wat verwachten wij verder van jou?

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde hogere tuinbouw- of commerciële opleiding;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels. Spaans is een pré; 
  • Teelt-technische kennis is een pré;
  • Enkele jaren commerciële ervaring in de tuinbouw sector;
  • Ervaring met en bereidheid tot internationaal reizen waarbij je meerdere weken per jaar op reis bent;
  • Verder ben je avontuurlijk, stressbestendig, ondernemend, vasthoudend en resultaatgericht.
     

Wij bieden…

een zelfstandige, afwisselende functie in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Jij komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaarden-pakket.

 

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Richard Smit (Manager Sales Anthurium), tel: 0653145110. Jouw cv met motivatie kan je sturen naar Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl of solliciteer via de "Solliciteer" button.

 

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Facebook Twitter LinkedIn Instagram Rss

© FreshPlaza.com 2021

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber