Announcements

Job Offers

Specials more

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Senior Accountmanager

Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit  uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd. Wij zoeken een:


Senior Accountmanager


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en bijbehorend rendement met onze Chrysantenportfolio. In dat kader bouw je enerzijds partnerships op met keyaccounts waardoor je bij bestaande klanten de positie van Royal Van Zanten weet te versterken en anderzijds richt je je actief op het acquireren van nieuwe klanten door het zien en benutten van commerciële kansen. Hiertoe maak je verkoop- en accountplannen en draag je zorg voor opvolging, uitvoering en, indien nodig, bijstelling. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de commerciële planning van RVZ, zowel op tactisch- als op strategisch niveau en richt je je op het ketengericht samenwerken met klanten ten aanzien van afzet en marketing.


Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding op HBO/WO niveau
 • Je beschikt over (ruime) commerciële relevante werkervaring.
  Indien je over teelt-technische kennis beschikt is dat een pré.
 • Affiniteit met de sierteeltsector daarentegen
  is een must.
 • Je bent zelfstandig ingesteld. Tegelijkertijd ben je een verbinder die graag samen resultaat boekt zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent dan ook een uitstekende netwerker.
 • Verder beschik  je over een commercieel & communicatief sterke persoonlijkheid met een resultaatgerichte instelling.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met marketingprincipes.
 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je goed.
 • Belangrijke andere competenties zijn: nieuwsgierig, vasthoudend, hands-on, sociaal én inhoudelijk sterk.
   

Wat bieden wij?

Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. Royal Van Zanten heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense, open en direct. 


Reactie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Peter Wouters, Hoofd Verkoop Snijproducten via 06-83526251. Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je per e-mail richten aan: sollicitatie@royalvanzanten.com.

 


Facebook Twitter LinkedIn Instagram Rss

© FreshPlaza.com 2021

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber