×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia EuropeAnnouncements

Job offersmore »
Specialsmore »

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »


Job offer

 Broekman Logistics bv - Commercieel Logistiek Medewerker (Kassenbouw)


Broekman Logistics bv is onderdeel van de Broekman Group. Onze groep bedrijven is toonaangevend op het gebied van Logistics, Automotive, Shipping en Special Products.

 

Broekman Logistics bv verzorgt internationale expeditie diensten en verschillende modaliteiten van transport en logistiek. Onze opdrachtgevers zijn verladers, importeurs en overzeese agenten waarvoor wij maatwerk deur-tot-deur concepten verzorgen. Verder ontzorgen wij de klanten in hun supply chain en ondersteunen wij hen bij complexe douanezake (AEO gecertifieerd), veilige opslag, efficiënte order-pickings en snelle Europese distributie tot de deur van hun afnemers, alles met een personal touch!

 

Voor onze vestiging aan de Waalhaven Z.z. (Rotterdam – Waalhaven) zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Commercieel Logistiek Medewerker (Kassenbouw)

 

Wat ga je doen?

Als Commercieel Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en verder ontwikkelen van de verkoopactiviteiten op het gebied van kassenbouw. Hiervoor onderhoud je contact met bestaande klanten, bouw je relaties en business verder uit en ben je verantwoordelijk voor de acquisitie om nieuwe klanten aan te brengen. De doelstelling is in deze om de samenwerking met zowel bestaande als nieuwe klanten om te zetten in langdurige relaties. Samen met collega’s zorg je tevens voor de operationele afhandeling en voor een correcte en volledige administratie in onze systemen. Je werkt aan de hand van zogenaamde targetlijsten, rapporteert je bezoeken en zorgt voor de opvolging van uitgebrachte offertes. Je hebt frequent overleg met agenten en rederijen met betrekking tot tarieven en condities.

 

Wat ben je?

Je bent een MBO(+)’er met minimaal 5 jaar ervaring (commercieel en operationeel) in de (zeevracht) expeditie, echter, affiniteit met betrekking tot de kassenbouw en/of kassenbouw logistiek weegt minstens even zwaar. Je hebt een flexibele positieve proactieve werkhouding, toont initiatief en je bent bovenal ambitieus. Verder beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je een resultaatgerichte en klantvriendelijke instelling. Je communiceert helder en overtuigend en je bent in staat je in te leven in de wensen van de klant. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift, alsmede een gedegen kennis van Microsoft applicaties.

Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat vind je bij ons?

Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving en een positieve werksfeer. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden, kun je werkgerelateerde opleidingen volgen en bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Je bent overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen. Kijk voor deze en overige vacatures op onze site www.broekmantalent.nl en solliciteer direct. Voor meer informatie kun je ook bellen naar (Sietse Barendregt): 010-4873215010-4873215.