×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia EuropeAnnouncements

Job offersmore »


Specialsmore »

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »


Job offer

Fruit World levert jaarrond zachtfruit aan retailers en groothandelsbedrijven in Europa. De kracht van Fruit World ligt in het feit dat het fruit rechtstreeks van de telers komt, dus direct vanaf de bron. Deze korte lijnen en intensieve samenwerkingen zorgen voor de hoogste kwaliteit product. Het onderscheidend vermogen van Fruit World is dat men flexibel is in verpakkingsmogelijkheden, waardoor ze goed kunnen inspelen op de behoefte van de klant. Samen met hun klant overtuigen ze de consument zachtfruit te kopen vanwege smaak en gezondheidsvoordelen. In deze functie heb je veel mogelijkheden het klanten- en productpakket uit te breiden en lange termijn relaties op te bouwen. Je krijgt veel vrijheid om zelf te bepalen welke aanpak je hiervoor kiest. Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van een geavanceerd ERP systeem, uiteraard gecombineerd met een hoogwaardig product en optimale logistieke keten, zodat je de behoefte van de klanten kan blijven vervullen.

Account Manager Zachtfruit Scandinavië en Duitsland

Functie

Zelfstarter met passie voor zachtfruit
 • Herkennen van klantwensen en hier pro actief commercieel op inspelen.
 • Onderhouden en opbouwen van duurzame en intensieve klantrelaties.
 • Het maken en begeleiden van dag en week offertes, inzetten van orders en het bewaken van het complete verkoopproces.
 • Je ontwikkelt marketing/productconcepten.
 • Je bent voortdurend op de hoogte van de dynamische marktsituatie, bent volledig geïnformeerd over ontwikkelingen en adviseert hierdoor je klanten optimaal.
 • Samenwerken met collega’s van inkoop en verkoop, en je bent in staat om bedrijfsbreed mee te denken en uitvoering hieraan te geven.
 • Je rapporteert aan de salesmanager.

Profiel

Commercieel, zelfstandig en sterke affiniteit voor zachtfruit.
 • HBO werk en denk niveau bij voorkeur verkregen door commerciële opleiding.
 • Minimaal 3 jaar verkoop ervaring in de AGF of gerelateerde sector, ervaring met Scandinavische en Duitse retail is een pre.
 • Ervaring of affiniteit met zachtfruit.
 • Bekend met de dynamiek en dagelijks veranderende uitdagingen binnen de vers sector.
 • Sterk in het faciliteren van nieuwe en bestaande relaties voornamelijk Duitse en Scandinavische retail en deze onderhouden.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse én Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Competenties

 • Daadkrachtig, met sterke handelsgeest
 • Communicatief vaardig
 • Resultaatgericht, vasthoudend
 • Teamplayer en ook zelfstandig kunnen werken
 • Energieke persoonlijkheid en geen moeite met vroeg opstaan
 • Zelfstarter en "het werk zien"

Standplaats

Logistiek Distributiecentrum IABC te Breda

Aanbod

Zelfstarter met passie voor Zachtfruit

Een unieke kans je passie in te zetten, en om samen te bouwen aan succes. De organisatie is volop in ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Reageren

Fruit World B.V. heeft de exclusieve Werving en Selectie voor deze vacature Account Manager Zachtfruit Scandinavië en Duitsland uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Taco van der Louw op +31 (0) 6 53526246 of taco@freshrecruitment.com. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op de website van Fruit World Breda. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.