×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia EuropeAnnouncements

Job offersmore »


Specialsmore »

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »


Job offer

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat sindsdien gebleven. Inmiddels is Farm Frites uitgegroeid tot een internationale aardappelverwerkende organisatie; wereldwijd werken 1.500 medewerkers op 43 locaties vol overgave aan de ontwikkeling en productie van bevroren en gekoelde aardappelproducten. Farm Frites is gebouwd op sterke fundamenten als puurheid, authenticiteit en gedegen landbouwkennis. Duurzame relaties met klanten, consumenten, telers en werknemers staan hierin centraal. Samen met hen streven zij er dagelijks vol passie naar kwalitatief goede, smakelijke en gemakkelijke producten aan te kunnen bieden aan steeds meer mensen wereldwijd.

De afdeling Agro binnen Farm Frites draagt zorg voor de grondstofvoorziening voor de Nederlandse en Belgische fabrieken. Binnen Agro bestaat de afdeling Agronomie, verantwoordelijk voor teelt- en bewaaroptimalisatie, rassenonderzoek en kwaliteitsverbetering van de aardappelteelt in Noordwest Europa.

Functie   

Zelfstandige inkoper van aardappelen voor de fabrieken in Nederland en BelgiŽ.

De functie behoort tot de afdeling Farm Potato. De Accountmanager aardappelinkoop rapporteert aan de Manager Aardappelinkoop en werkt nauw samen met de Agronomie, Aardappelplanning en de administratie in verband met het afstemmen van de werkzaamheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop/contracteren van aardappelen in BelgiŽ en Noord Frankrijk voor lange en korte termijn tegen een zo gunstig mogelijke prijs, rekening houdend met aanbod en prijs-/kwaliteitverhoudingen.
 • Je adviseert de telers over rassenkeuze teelttechniek, kwaliteit en verduurzaming en best practices delen is daarbij belangrijk.
 • Afsluiten en begeleiden van verkoopcontracten voor pootgoed.
 • Organiseren van monsterafname bij telers om zo een goed beeld van kwaliteit en hoeveelheden in beeld te krijgen, inclusief gedetailleerde rapportage.
 • Je rapporteert aan de manager Inkoop, en werkt nauw samen met andere disciplines en collegaís in een matrix organisatie.
 • Het actief ďsourcenĒ van nieuwe telers in lijn met het meerjarenplan van Farm Frites.
 • Zorgen voor financiŽle afhandeling en controle m.b.t. inkoop.


Profiel

Commercieel, zelfstandig en sterke affiniteit met aardappelen.

Functie-eisen

 • In het bezit van een Bachelor (cyclus 1) niveau op landbouwkundig gebied.
 • Ervaring en kennis van de agrarische sector en op de hoogte van de actualiteiten.
 • Bekend met de Belgische, Franse en Nederlandse mentaliteit/cultuur u bent tweetalig (Frans / Nederlands) aangezien het werkgebied zich in BelgiŽ en Frankrijk bevindt is de Franse taal een vereiste.
 • Sterk in het faciliteren van nieuwe en bestaande relaties en deze onderhouden.
 • Kennis van de moderne computer programmaís zoals; Word, Powerpoint, Excel.

Competenties

 • CommerciŽle slagkracht
 • Oplossingsgericht, proactief
 • Communicatief vaardig.
 • Resultaatgericht, vasthoudend.
 • Teamplayer en ook zelfstandig kunnen werken.
 • Overtuigingskracht.
 • Betrokken, integer.
 • Kennisoverdracht.
 • Leergierig

Standplaats

BelgiŽ, waarbij veel gereisd wordt naar telers in BelgiŽ en Noord Frankrijk, en af en toe voor overleg naar Nederland.

Aanbod

Een unieke kans om deskundigheid in te zetten en om samen te bouwen aan succes. De organisatie is volop in ontwikkeling en er zijn daardoor veel doorgroei mogelijkheden.

Reageren

Farm Frites heeft de Werving en Selectie voor de vacature accountmanager aardappelinkoop Frankrijk / BelgiŽ uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Bob Verburg, telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 51 41 87 34 of Taco van der Louw op +31 (0) 6 53 52 62 46. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com

Uitgebreide informatie over de organisaties is te vinden op www.farmfrites.com
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.


De mensen binnen FreshRecruitment zijn zelfstandig ondernemer en gespecialiseerd in de Werving & Selectie en Executive Search in de Food & Agri business gericht op Bachelors en Masters. Wij geloven dat de huidige netwerk economie nieuwe oplossingen en organisatievormen nodig heeft. Organisaties waar vakmanschap centraal staat en onderling vertrouwen als cement dient. Daarom verenigen we binnen FreshRecruitment vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samen werken. Door het versterken van het vakmanschap en ondernemerschap onderscheiden wij ons in de markt. Wij delen de passie voor mensen en zijn bovengemiddeld betrokken en energiek. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, AziŽ, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.