×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia EuropeAnnouncements

Job offersmore »


Specialsmore »

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »


Job offer

Senior Inkoper – exotische groente en fruit
‘Ambitieuze Senior Inkoper, die de internationale markt gaat veroveren en eindverantwoordelijk is voor de inkoop van één van onze exoten.’

Hoe? In deze mooie uitdagende spilfunctie ontwikkel je strategische inkoopplannen, heb je contact met andere afdelingen en bezoek je de telers in Latijns-Amerika, Afrika en Europa. Je houdt overzicht en hierdoor weet je precies wat er speelt met ladingen, leveranciers en klanten. Daarnaast neem je leiding in het gehele proces.
Waarom? Omdat jij de uitdaging aangaat om de (internationale) markt te ontwikkelen voor en vanuit de teler en bij te dragen aan de groei van Nature’s Pride. 
Waar? In een nieuw duurzaam pand in Maasdijk.
Bij wie? Bij Nature's Pride, leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en Exoten tot de lekkerste Bessen en Off-season producten. 
Met wie? Je werkt samen met 25 professionals uit het inkoopteam.

Hoe ziet jouw dag eruit? 
Na binnenkomst op kantoor schakel je met diverse afdelingen zoals Supply Chain en Operations: Wat is de voorraad? Wat is de ontwikkeling in de klantvraag én wat gaat er binnenkomen? Is de kwaliteit op orde? 

De verkregen informatie ga je vertalen naar de stakeholders. Zo schakel je op dagelijkse basis met de teler over de kwaliteit van het binnengekomen product en breng je de diverse verkoopteams op de hoogte van het aanbod en de prijs. Je onderhandelt met telers over volumes en prijzen. Je maakt voorraad- en concurrentieanalyses, waardoor je op basis van beschikbare data besluiten kunt nemen voor jouw producten. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de inkoopstrategie. Je hebt een duidelijke visie op de ontwikkeling van de productgroep in de markt en je bent in staat om deze te vertalen naar een inkoopplan.

Als Senior Inkoper heb jij
een afgeronde HBO of WO-opleiding (bijvoorbeeld richting Commerciële Economie, HAS of Bedrijfskunde);
minimaal 8 jaar relevante werkervaring in internationale handel in een inkoop- of verkoopfunctie, bijvoorbeeld als Inkoper, Sourcer of als Procurement Specialist;
ervaring met het vormgeven van een inkoopstrategie en het ontwikkelen van inkoopplannen is een pre;
ervaring met het bezoeken van telers in het buitenland en bereidheid tot reizen;
een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Spaans is een pré.

Om succesvol te zijn breng én haal je informatie, zowel bij telers als klanten. Je bent veerkrachtig, ondernemend en besluitvaardig. Daarnaast ben je kritisch, heb je een sterk analytisch vermogen en ben je in staat om anderen te overtuigen. Je weet dat de dynamiek hoog is binnen de AGF en dat maakt dat je veel en snel schakelt. Je kunt goed met anderen samenwerken en bent resultaatgericht.

Hoe ziet de afdeling eruit?
De commerciële afdeling bestaat uit 4 in- en verkoop teams. Deze teams bestaan uit Inkopers en Verkopers. Daarnaast is er een Commercieel Support Team met Inkoop en Verkoop Support Medewerkers. Je rapporteert aan de Teammanager Commercie.

Wat kan je van ons verwachten?
een passend salaris;
een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een auto, 26 vakantiedagen per jaar en een extra pensioenvoorziening bovenop de cao;
uitzicht op een vast dienstverband;
goede ontwikkelmogelijkheden;
top faciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een eigen bootcamp terrein, yoga, versgemalen koffie en natuurlijk vers fruit en smoothies.

Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak. 

Wist je dat Nature’s Pride:
bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 retail- en groothandelsklanten in heel Europa?
de eerste en grootste mango- en avocado rijperij van Europa heeft?
500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?

Ben jij de Senior Inkoper die het verschil weet te maken? 
Reageer dan direct via de ''Solliciteer'' button. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen met Carolien Molenaar (Recruiter), via 0174-52 59 00. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.