×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia EuropeAnnouncements

Job offersmore »


Specialsmore »

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »


Job offer

Sales Engineer, Water
HortiMaX


HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Sales op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een enthousiaste, resultaat gerichte en gedreven

Sales Engineer, Water

Als Sales Engineer ben je het aanspreekpunt voor al onze (internationale) klanten, met vragen over ons product assortiment op het gebied van water, voeding en desinfectie. Jij bent dé kennishebber op dit gebied.

Dit betekent dat je een grote verscheidenheid aan vragen analyseert, uitzoekt en oplost.  Je helpt mensen graag, en  je bent daarbij benieuwd naar  het probleem achter de vraag. Je duikt graag de techniek in. Je dag is nooit hetzelfde. Iedere keer krijg je nieuwe situaties voorgelegd. Je denkt mee, luistert, stelt vragen en stelt prioriteiten. Naast het oplossen van de technische puzzel, moet je communicatief sterk zijn om de boodschap duidelijk over te brengen. Naast het ondersteunen in het vinden van de best passende oplossing voor een klant gedurende het verkoopproces, hou jij je ook bezig met het uitrekenen van Custom aanvragen/units in het Pre-Sales traject.
 
Wij zoeken
  • Je hebt een technische opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur elektrotechniek, meet – en regeltechniek of mechatronica.
  • Je hebt een grote affiniteit met techniek en software
  • Daarnaast is het hebben van gedegen kennis van Waterzijdige producten een must
  • Je bent analytisch, inventief, probleemoplossend en proactief
  • Je bent communicatief
  • Je beschikt over  goede schrijf –en presentatievaardigheden in de Nederlandse en  Engelse taal
  • Je vindt het leuk om regelmatig te reizen.
Je rapporteert in deze rol aan de Manager Technical Sales Support  

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen HortiMaX en je werkt in een enthousiast team van experts die onze rol van marktleider op het gebied van tuinbouwautomatisering willen verstevigen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Cock Franke, Manager Technical Sales Support bij HortiMaX via 015-3620300. Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV. Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com.

Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.