×
Based on your current location, we selected the North America edition of FreshPlaza.com for you I want to remain in this edition
Please click one of the other regions below to switch to another edition.

world_map North America Latin America Oceania Africa Asia Europe

Job offer

Plantenkwekerij Jongerius
Bedrijfsleider

 
Plantenkwekerij Jongerius is een (inter)nationaal opererend teeltbedrijf dat gespecialiseerd is in de opkweek van glasgroente en vollegrondsgroente. Wij hebben een stevige marktpositie, waarbij we in de opkweek van biologische groenteplanten zelfs marktleider zijn. Jongerius heeft een betrouwbare naam in de markt en levert haar plantmateriaal aan de tuinders en in het voorjaar deels aan de Retail. Ons bedrijf kenmerkt zich door een eigenzinnig businessmodel, wat al jaren zorgt voor een stabiele groei van het bedrijf. Het bedrijf investeert in productontwikkeling en productinnovatie. Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider.

Functie

Bedrijfsleider ten behoeve van de productie van glasgroenteplanten.
Als bedrijfsleider ben jij, samen met drie collegaís en twee meewerkend voormannen, verantwoordelijk voor het organiseren en leiden van een kwalitatief hoogwaardige en efficiŽnte productie organisatie van glasgroenteplanten zowel gangbaar als biologisch. Je bent dagelijks tussen de gewassen te vinden, volgt ontwikkelingen binnen de teelt en signaleert en corrigeert eventuele afwijkingen. Daarnaast werk je aan een adequate arbeidsplanning, stuur je de werkzaamheden aan zodat deze tijdig en met goede kwaliteit worden uitgevoerd.

De kandidaat
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-studie met een HBO-werk- en/of denkniveau, bij voorkeur in een agrarische-, tuinbouw of vergelijkbare richting. Je hebt ervaring in - of  affiniteit met Ė en kennis van de glastuinbouw. Je beschikt over teelt technisch inzicht, bent planmatig sterk en in staat goed te organiseren. Je hebt een sterke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit die goed in team- verband kan werken. Dit combineer je met een praktische en flexibele instelling, en resultaatgerichtheid. Met je enthousiasme en inzet weet je je omgeving te inspireren.

Standplaats
Houten. In verband met weekeinddiensten is het van belang dat de reistijd naar Houten maximaal een half uur bedraagt.

Aanbod
Plantenkwekerij Jongerius biedt een interessante functie in een dynamische en hands on omgeving en een zeer interessant werkveld. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Er wordt veel inzet gevraagd maar ook flexibiliteit geboden. Kortom een boeiende omgeving, waar een interessante uitdaging wacht. De beloning is in lijn met de zwaarte van de functie en kent goede toekomst perspectieven.

Mocht je (nog) niet aan alle functie eisen voor de functie van Bedrijfsleider voldoen, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd om te werken binnen ons bedrijf dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Assistent Bedrijfsleider. Deze functie betreft een opleidingsfunctie om je, door middel van het opdoen van ervaring onder begeleiding van de huidige bedrijfsleiding, verder te ontwikkelen tot de functie van Bedrijfsleider.

Wil je solliciteren, stuur dan je  CV met een korte motivatie naar Plantenkwekerij Jongerius Houten b.v., bij voorkeur per Email: N.jongerius@jongeriusplant.nl. Voor meer informatie over deze functie bel je met Nico Jongerius, 030-6371457.